Babaruhák

Kangaroo - Első hálóruhám :) (0-2 hónapos korig)

Ideális megoldás az élet első 2 hónapjában. 56-os és 62-es méretnek felel meg.

Az pici első babaruhája, a Kenguru egy különleges végződésű body , ami rendkívül puha anyagból készült, ebből kifolyólag már az első hetekben alkalmas a használata. Praktikus , gyorsan felvehető és nagyon egyszerű pelenkacserét tesz lehetővé . Egy ruha egész napra és éjszakára is egyaránt! 

A Kangaroo body-pizsama 0-2 hónapig tökéletes megoldás a baba számára . 56-os és 62-es méretre tökéletes.

A Kenguru body puha pamutszövetből készült , és 8% elasztánt tartalmaz. Ennek köszönhetően nem gyűrődik, rugalmas és nagyon kényelmes.

A babák viselhetik nappal otthoni viseletként, éjszaka hálózsákként, de akár egy séta során is tökéletes. A kenguru pizsamaként is használható hálózsák alá is szuper megoldás hűvösebb évszakokban.

Könnyedén áthelyezheted a bodyt a gyermek fejére , a lábakat pedig egy speciális zsebbel takarhatod be a body alján. A zseb nagyon praktikus, és lehetővé teszi a baba azonnali és egyszerű átöltözését, amikor csak szükséges. Ennek köszönhetően nem kell felébreszteni vagy levetkőzni a babát a pelenkázáshoz sem.

A body ujjain a kezek védelmére is lehetősége van. Visszahajtható ujjacskái által biztos lehetsz benne, hogy a keze nem fog fázni és nem fogja kikarmolni az arcát.

Öltöztesd babádat tetőtől talpig Sleepee kenguru bodyba!

A Kenguru gyermekruházat előnyei:
- Egy ruhadarab az egész testet befedi.
- Nem gyűrődik , kellemes és puha tapintású.
- Használható otthoni ruhának , pizsamának, hálózsáknak egyaránt.
- Nagyon praktikus a használata, ráadásul szuper kényelmes.
- Könnyű és gyors pelenkacsere vetkőzés és ébredés nélkül.
- Nappali és éjszakai használatra.
- Ideális érzékeny bababőrre


Ajánlott: 0-tól 2 hónapos korig (az 56-os és 62-es méretnek felel meg)

Mérete: 47 x 23 cm

Anyaga: 92% pamut és 8% elasztán

Mosási útmutató: Mosógépben, kímélő programmal 30-40 °C-on. Centrifugálás max 800-as fordulatszámon. Ne használjon fehérítőt, ne szárítsa szárítógépben.