Blog

Az "Év Webshopja Díj" az online kiskereskedelmi világban az egyik legelőkelőbb elismerés, amelyet évente ítélnek oda a kiemelkedő teljesítményt nyújtó webáruházaknak. A díj célja, hogy elismerje és díjazza az olyan webshopok munkáját, amelyek kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak, és széles körben elismertek az online vásárlók körében. Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy idén több, mint 700 webáruházból továbbjutottunk a TOP30 közé! Folyamatosan arra törekszünk, hogy a legjobban nyújtsuk számotokra, akár a prémium minőségű termékeinkkel, akár a szolgáltatásainkkal. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a termékválasztást, döntést megkönnyítsük számotokra.

 

 A baba érkezése a szülők életének egyik legcsodálatosabb pillanata, azonban a kisbabák életében gyakran előforduló problémák okozhatnak aggodalmat és stresszt. Az egyik ilyen gyakori probléma a baba hasfájása, amely gyakran okoz sírást és nyugtalanságot a csecsemőkben. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk a baba hasfájás lehetséges okait, tüneteit és néhány hatékony kezelési módszert.

A szülővé válás izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. Az újszülött csecsemők számos érdekes és néha megmagyarázhatatlan viselkedést mutathatnak. Ebben a blogbejegyzésben a Moro-reflexről fogunk beszélni, amely egy automatikus reakció a csecsemőkben. Megismerkedünk annak jellemzőivel, a hátterével és annak szerepével az újszülött fejlődésében.

Természetes dolog, hogy minden szülő biztosítani szeretné gyermekének a legjobb körülményeket. Azonban a kisbabák altatása nem könnyű feladat. A szülőknek folyamatosan figyelniük kell a babát, és biztosítaniuk kell, hogy biztonságos és kényelmes környezetet teremtsenek számára. A babafészek egy olyan babatermék, amely segít megteremteni a kisbabáknak az ideális alvókörnyezetet.

A babafészek kifejezetten a kisbabáknak készült. Ez az ágy praktikus és biztonságos, mivel kényelmesen illeszkedik a baba testéhez, emlékeztetve őt az anyaméhben töltött időre. Ez biztonságérzetet nyújt számára, ami hosszú és mély alvást eredményez. A babafészek különlegessége abban rejlik, hogy a baba egy meghitt és biztonságos helyen alszik, miközben a szülők is nyugodtan pihenhetnek! :)

A babafészeknek számos előnye van. Először is, a kisbabák szeretik azokat a helyeket, amelyek kicsik és körülőleli őket valami. Ez biztonságérzetet nyújt számukra. A babafészek kialakítása pont ezért tökéletes megoldás a nyugodt és hosszú alváshoz. Kényelmes helyet biztosít a baba számára, így könnyebben álomba merülhet. Másodszor, a babafészek egyszerűen mozgatható, könnyen beemelhető az alvó gyermekkel együtt a kiságyba. Hordozhatósága révén bárhova tehető, akár a szülők ágyába, kanapéra, mózeskosárba. 

Mivel az újszülöttek még nagyon hiányolják az anyukájuk pocakjában megszokott érzést és biztonságot, a pólya babáknak remek választás. A pólya, egy puha anyagból készült kiegészítő, amit a baba köré tudunk tekerni, és finoman megkötni, hogy stabil legyen,de a baba kényelmesen és biztonságban érezze magát.

A pólya ma már sokféle formában elérhető, így nem feltétlenül kell a hagyományos megoldást választani. Régen egy úgy nevezett pólyakendőt használtak az anyukák, amit változatos technikákkal, de viszonylag szorosan tudtak a babára tenni.

Ebben a cikkünkben egy kicsit jobban megismertetjük a babapólya használatát. Először arról lesz szó, hogy miért érdemes bepólyázni a babát, majd pedig egy új pólyázási technikát is mutatunk. Továbbá bemutatjuk, hogy ehhez melyik fajta pólyát érdemes használnod és mit kell tudnod róla. 

A Sleepee Swaddle csomagpólyák azoknak a szülőknek készültek, akik szeretnék biztosítani csecsemőjüknek a biztonságérzetet és a nyugalmat az éjszakai alvás során. Ezek a pólyák kifejezetten az újszülötteknek tervezettek, és számos előnnyel rendelkeznek az ilyen korú gyermekek számára.A Sleepee csomagpólyák könnyen használhatóak, és azon újdonsült szülők számára is ideális megoldást jelentenek, akiknek még nincs tapasztalata a pólyázással. A pólyába egyszerűen helyezhető a baba. Az ilyen típusú rugalmas pólyák kialakítása azzal a céllal történik, hogy meggátolja a csecsemők kinyújtott karjait, és minimalizálja az ébredések okozta stresszt.

 

Hálózsákok a pihentető alvásért.Melyiket válasszam?

Hálózsák kínálatunk a legjobb minősítést nyerte el. Nem csak egyedi mintájával, de kényelmével is elvarázsol. Bőrbarát,pihe-puha anyagból készültek,hogy a baba a legjobbat kapja. Válogass termékeink közül,amit biztosan nem találsz meg máshol!

A baba hálózsák olyan praktikus eszköz, amelyet egyre több szülő választ alváshoz a baba számára.
A hálózsákban a baba biztonságosan tud aludni, anélkül hogy a takaró eltakarná az arcát, ami veszélyes lehet.
Ha baba hálózsákban alszik a gyermeked, többé nem kell félned, hogy az éjszaka folyamán kitakarózik és megfázik.

A laposfejűség gyakori probléma a csecsemőknél, amely akkor fordul elő, amikor a baba hosszabb ideig ugyanabban a pozícióban alszik, ami vezethet a koponya egyes részeinek eldeformálódásához. Ezért fontos, hogy a szülők odafigyeljenek az alvási szokásokra, és megfelelő óvintézkedéseket tegyenek a laposfejűség megelőzése érdekében. Az egyik megoldás a laposfejűség elleni Sleepee babapárna használata. Nálunk megtalálod muszlin anyagból,(amit vagy izzadós babáknak, vagy nyáron, a nagy melegben ajánlunk) illetve Royal Baby velúr anyagból készült Sleepee párnáinkat is felfedezheted, amit bátran használhattok egész évben!

A csecsemő a 28. életnap után egy éves koráig csecsemőnek minősül. A csecsemőkorban intenzív – testi és lelki – fejlődés megy végbe, amelyet nagyban befolyásol az alvás. Mert támogatja a gyermek megfelelő fejlődését, lefordítja viselkedését, jó közérzetét. Ebből a bejegyzésből megtudhatja, hogyan kell a gyermek megfelelő alvását folytatni.

Mennyit kell aludnia egy babának?

Meg kell jegyezni, hogy az újszülöttek bizonyos időpontokban nem alszanak el. Csak idővel kezd kialakulni a ciklus, és fokozatosan megtanulják, mi az éjszaka és a nappal. Ezért fontos, hogy szemmel tartsa babáját, hogy megértse alvásigényét. Érdemes odafigyelni arra, hogy a gyermek a nap mely szakában alszik el legkönnyebben, mennyi ideig tart a szunyókálása és mennyi ideig alszik éjszaka. A túl kevés napi alvás és a fáradtság nagy hatással van fejlődésére és viselkedésére. A gyermek alvása egyéni kérdés, ezért nem minden baba alszik ugyanannyi órát. Van azonban egy keret, amely meghatározza azt az optimális alvásmennyiséget, amelyre általában minden gyermeknek szüksége van egy adott fejlődési szakaszban.

Tudományos elemzések szerint a csecsemő kétféleképpen sír a születéskor: a sírás egyik fajtája a fájdalom – magas, remegő hangon, amely azonnal cselekvésre készteti a szülőket.A másik pedig az alapvető sírás, amely jelzi a baba szükségleteit,az éhségérzettől a pelenkacseréig. Két hónapos kor után, ahogy a baba hangszálai fejlődnek, a kicsi kezdi felismerni, hogy könnyen tud hangot kiadni. Ha sírva fakad, tudatja a világgal, hogy frusztrált, álmos vagy éppen csak figyelemre vágyik.

"Amikor a gyerekek hirtelen kirándulni szeretnének, vagy amikor a férjem az utolsó pillanatban azt mondja, hogy menjünk el moziba, teljesen összetörtnek érzem magam" - mondta Anna. Ha elmegyek, állandóan bűntudatom van, mert otthon hagyok egy halom szennyest, kifizetetlen számlákat, egy befejezetlen jelentést, befejezetlen telefonhívásokat és tucatnyi egyéb dolgot, amit tennem kellene. A gyerekeim és a férjem elhanyagolása miatt is bűntudatom van, hogy ahelyett, hogy több időt szentelnék a családomnak, mással foglalkozom..Pedig ezekkel a dolgokkal is muszáj... Ez így is rossz; Már nem tudom, hogyan álljam a sarat több helyen egyszerre”

Hogyan készítsük fel gyermekünket az alvásra, és hogyan kezdjük el megtanítani a helyes alvási szokásokra?

Kezdjük a nulláról! Amint azt bizonyára tudod, a babák bizonyos reflexekkel születnek, amelyek segítenek életük első hónapjaiban egy új helyen. Az egyik, a Moro-reflex abból áll, hogy a gyerekek különféle külső ingerekre reagálva "kidobják" maguk elé a kezüket - ez állítólag védekező gesztus, ami megvédi a gyermeket a potenciális veszélytől.Ez a reflex sok aggodalmat okoz nekünk szülőknek, mert megzavarja a kicsik nyugodt alvását. A gyermek szeme előtt repkedő kezek, amelyeket a kisgyermek még nem ismer fel sajátjának, gyakran keltik fel a kisgyermeket a szunyókálásból vagy éjszakai alvásból.Emiatt javasolt bepólyázni gyermekünket éjszakára,illetve a napközbeni alváshoz is tökéletes megoldás.