Rólunk

Bemutatkozik a Sleepee babatermékekkel foglalkozó webáruházunk, ahol mindent megtalálsz, ami a baba nyugodt pihenéséhez szükséges.

A fészkeket , takarókat , pólyákat , párnákat  és minden egyéb terméket kézzel varrnak , nagy odafigyeléssel a részletekre és az első osztályú minőségre. Minden terméket alaposan teszteltek , és a felhasznált anyagok mind OEKO-Tex minősítéssel rendelkeznek, hogy a baba a legjobbat kapja. (Az OEKO-Tex standard  címke arról tanúskodik, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas összetevőt, biztonságos és bőrbarát.)

A Sleepee egy olyan márka, ahol folyamatosan arra törekszünk termékeinkkel, hogy a legjobb minőségű anyagokból eredően, a baba legpihentetőbb alvásáról gondoskodjunk.

Nálunk a legjobbat kapod Te is, és a kisbabád is. Nem csak a minőségben törekszünk 100%-ot nyújtani. Célunk az is, hogy Nektek, Kedves Anyukák, a legnagyobb segítséget nyújtsuk a vásárláshoz. Akár telefonos, akár email-es formában keresel meg minket, bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk és maximális figyelmet fordítunk Rád, hogy elégedett vásárlóink között tudhassunk Téged is! :)

Olyan vásárlási élményt szeretünk nyújtani, amellyel Mi is azonosulunk, ezért olyan termékekkel foglalkozunk, ami a legbiztonságosabb anyagokból készül, különleges és egyedi. Hisszük azt, hogy kiváló minőségű termékeinkkel és szolgáltatásunkkal bizalmat és kapcsolatot építünk!

Számít a jó alvás- ez a szlogenünk, és arra is törekszünk, hogy a kisbabád pihenése a legminőségibb legyen. 

Sleepee.hu csapata :)