Grow up hálózsák 0-24 hónapig

Egy hálózsák, amely gyermekeddel együtt nő!

Felesleges a kinövés miatti folytonos hálózsák vásárlás. Ez egy innovatív termék, amelyet 0-tól 24 hónapig használhatsz. Mindez a hálózsák hátulján elhelyezett kapcsoknak köszönhető. Nekik köszönhetően a hosszát a gyermek korától és magasságától függően tudjuk állítani. Az ujjakon elhelyezett további kapcsok lehetővé teszik, hogy a méretet gyermekedhez igazítsd.

A Sleepee Grow Up hálózsák 100% légáteresztő pamutból készült, amely biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, amíg a baba alszik. Ennek köszönhetően a gyermek nem melegszik túl, de nem is fagy meg alvás közben. A hálózsák kétoldalas cipzárral van felszerelve, melynek köszönhetően éjszaka könnyedén kicserélheted a pelenkát anélkül, hogy fel kellene ébresztened a babát. A patentos ujjak lehetővé teszik a gyermek könnyű kiemelését a hálózsákból anélkül, hogy felébredne. A felső (nyak részi) cipzárnál anyagfület rögzítitettünk , aminek köszönhetően kiküszöböljük a véletlen bőrirritációt és az esetleges bőr becsípődést. 


12termék 112

Miért válaszd a Sleepee Grow Up hálózsákot?

- Kényelmes, tágas, semmilyen módon nem korlátozza a baba mozgását.

- Minőségi bőrbarát anyagból készült, amit akár érzékenyebb bőrű babák is használhatnak.

- Nem kell attól tartanod, hogy gyermeked az éjszaka folyamán lerúgja magáról a takarót és megfázik. 

- A hálózsák vásárlásokkal kapcsolatos megtakarítás, amiből a gyermek folyamatosan kinő. Ezt a hálózsákot újszülött korától kezdve használhatod és garantáljuk, hogy nagyon sokáig tökéletes alvótársa lesz gyermekednek! :)

TOG skála : 2.5

Az anyag, amiből ez a hálózsák készült OEKO-TEX Standard 100 Class I tanúsítvánnyal rendelkezik.