Takarók

Ha minőségi, puha takarókat keresel gyermeked számára, a Sleepee-nél most megtaláltad!:) Rendkívül divatos, pasztell árnyalatokban, amelyek lányoknak és fiúknak egyaránt tökéletesek. Újszülötteknek, csecsemőknek és kisgyermekeknek készültek. Szeretnénk hozzátenni, hogy az általunk kínált takarókat kiváló minőségű bambuszszövetből varrták, aminek számos előnye van, mint például: puha, hőszabályozó és antiallergén, valamint UV -sugárzás gátló hatással is rendelkezik.
A bambusz takaró jól jöhet séta közben, babakocsiban vagy akár autósülésben is - elvégre sok gyerkőc az autóban utazva mélyen alszik. Ilyenkor szüksége van egy pihe-puha takaróra. A takaró kiságyban is tökéletes lesz a paplan alternatívájaként. Ez a prémium minőségű termék a baba életének első pillanataitól kezdve tökéletes lesz.
Ráadásul két változatban kapható. Ha vastagabb takaróra lenne szükségde válaszd a Bamboo Touch takaróinkat, ha viszont picit vékonyabb anyagból készült bambusz takarót választanál, nézd meg az Ultra Soft választékunkat! :)