Babafészkek

Prémium minőségű Sleepee babafészkek

A babafésze, másnéven babaöböl, egyre népszerűbb a fiatal szülők körében. Gyermekük biztonságát és kényelmét szeretnék biztosítani, ezért is választanak a babának magasságához és életkorához illő babafészket. Minden termékünk a legjobb minőségű anyagokból készül, ennek köszönhetően a gyerekeknek szánt fészkek teljesen biztonságosak - antiallergének és antibakteriálisak. Hordozható kiságyként is használható, azonban a fészket a szülők gyakran a kiságyba teszik, hogy a baba olyan biztonságban érezze magát alvás közben, mint az anya hasában. A babafészek hasznos eleme a baba felszereléseknek, amelyet mindig érdemes magunkkal vinni. A babafészek ideális lehet az első hónapokban, amikor a baba még nagyon kicsi és sebezhető. A babafészek nyugodt és biztonságos környezetet biztosít a babának, ami segít neki könnyebben elaludni és jobban pihenni.

Kétoldalas babafészek prémium minőségű Sleepee babafészek
A legfiatalabbak számára készült, hogy kényelmesebb és nyugodtabb alvást biztosítson a babának. A fészekben a gyermek körül van ölelve, ami biztonságérzetet ad neki.

A babafészek népszerűsége az utóbbi években jelentősen növekedett, mivel sok szülő érzi, hogy ez egy biztonságosabb, kényelmesebb alternatíva az ágyban alváshoz, különösen az első hónapokban, amikor a csecsemő még nagyon kicsi és sebezhető. A babafészek környezete kisebb, így a baba könnyebben érzi magát biztonságban és nyugodtabb lehet, ami jobb alvást eredményezhet.

Hol lehet használni a fészket?

- a baba ágyában
- a szülők ágyában
- a kanapén
- a szőnyegen
- utazóágyként
- játszószőnyegként
- pelenkázóként  
Egyszóval bárhova viheted magaddal,ezért egy hozzá járó tokban küldjük el Neked, ami megkönnyíti a szállítását:)