Blog

MIÉRT HASZNOS A CSOMAGPÓLYA?

MIÉRT HASZNOS A CSOMAGPÓLYA?

A Sleepee Swaddle csomagpólyák azoknak a szülőknek készültek, akik szeretnék biztosítani csecsemőjüknek a biztonságérzetet és a nyugalmat az éjszakai alvás során. Ezek a pólyák kifejezetten az újszülötteknek tervezettek, és számos előnnyel rendelkeznek az ilyen korú gyermekek számára.A Sleepee csomagpólyák könnyen használhatóak, és azon újdonsült szülők számára is ideális megoldást jelentenek, akiknek még nincs tapasztalata a pólyázással. A pólyába egyszerűen helyezhető a baba. Az ilyen típusú rugalmas pólyák kialakítása azzal a céllal történik, hogy meggátolja a csecsemők kinyújtott karjait, és minimalizálja az ébredések okozta stresszt.

 

A Swaddle pólyák anyaga puha, légáteresztő, és ideális arra, hogy a baba kényelemben érezze magát. 

Ebből az anyagból készült pólyák további előnye, hogy nem engedik át a hideget, így a kicsik még jobban érzik magukat az éjszaka során.

A Sleepee Swaddle csomagpólyák használata segít a baba nyugodt alvásában, és ennek számos előnye van a csecsemők számára. A használata elősegíti a csecsemők alvását, és segít megelőzni az ébredéseket, jobb alvást eredményez, amely a fejlődésüket is javítja.

Ezenkívül, a Sleepee pólyák használata segít a csecsemőknek a kolikás tünetek kezelésében, illetve a hasfájás és a görcsök enyhítésében, amelyek gyakran kísérik a kolikás tüneteket.

Miben különbözik a Sleepee pólya a többi pólyától?

A Sleepee pólya a legrugalmasabb ilyen típusú termék a piacon. Akár 8%-os elasztán adalékanyaga lehetővé teszi a gyermek szabad mozgását, ugyanakkor tökéletesen teszi a dolgát és megnyugtatja a gyermeket. A legtöbb, piacon kapható ilyen típusú terméktől eltérően pólyánk belső oldalán nincs hurkos varrás, ami kidörzsölné a bőrt , így nem irritálja a baba érzékeny bőrét. 

Válogass Sleepee csomagpólyáink közül és felejtsd el az álmatlan éjszakákat ! :)

https://sleepee.hu/CsomagpolyaSwaddle-ket-lepeses

 https://www.youtube.com/watch?v=3kWzYT59FC0