Főoldal

WRAP PÓLYA BABÁKNAK. MIÉRT FONTOS?

WRAP PÓLYA BABÁKNAK. MIÉRT FONTOS?

Mivel az újszülöttek még nagyon hiányolják az anyukájuk pocakjában megszokott érzést és biztonságot, a pólya babáknak remek választás. A pólya, egy puha anyagból készült kiegészítő, amit a baba köré tudunk tekerni, és finoman megkötni, hogy stabil legyen,de a baba kényelmesen és biztonságban érezze magát.

A pólya ma már sokféle formában elérhető, így nem feltétlenül kell a hagyományos megoldást választani. Régen egy úgy nevezett pólyakendőt használtak az anyukák, amit változatos technikákkal, de viszonylag szorosan tudtak a babára tenni.

Ebben a cikkünkben egy kicsit jobban megismertetjük a babapólya használatát. Először arról lesz szó, hogy miért érdemes bepólyázni a babát, majd pedig egy új pólyázási technikát is mutatunk. Továbbá bemutatjuk, hogy ehhez melyik fajta pólyát érdemes használnod és mit kell tudnod róla. 

Miért fontos bepólyázni a babát?

A pocakodban a kisbabád megszokja, hogy folyamatosan egy kényelmes és meleg közeg öleli körül, ami biztonságot nyújt. Miután a világra jött, ez a környezet hirtelen eltűnik és ez ijesztő lehet számára. Idővel persze megszokja, hogy nincs körülötte az a puha, körbeölelő biztonság, de addig nagyon jól lehet kompenzálni ezt a pólyával. Ez pedig rendkívül megnyugtatja, arról nem is beszélve, hogy az alvás is sokkal könnyebb lesz számára.

A pólyázásnak azért is hasznos, mivel sokkal egyszerűbb benne kézben tartani a babát. Legfőképpen azok számára jelent segítséget, akik nem túl gyakorlottak benne. Ha látogatóba jön a család, barátok és szeretnék kézükben tartani a babát, akkor érdemes pólyával együtt átadnunk nekik. 

Melyik a legjobb pólya?

Sok anyuka "vitázik" azon , hogy a szorosan kötött pólyákat elég kényelmesnek érzik-e a gyermekek. Számukra Royal Baby pólyát és Muszlin anyagú pólyáinkat szoktuk ajánlani. Ezek a Wrap pólyák tulajdonképpen olyan baba kiegészítők, ami lehetőséget adnak a rugalmas pólyázásra. Az anyagot úgy tudjuk a baba köré tekerni, hogy a szorosságát saját magunknak tudjuk a masnival állítani.

Royal Baby pólya kollekciónk prémium velúr anyagból készült , ami melegséget puhaságot és nem utolsó sorban kényelmet és nyugodt alvást nyújt kisbabád számára.

Muszlin anyagból készült minőségi pólyáink pedig légáteresztő bőrbarát anyagból készültek, gyönyörű színekben , amik csak Rátok várnak

Ezek az újfajta pólyák abban különböznek a többitől, hogy nem kell pólyázási technikát megtanulnod. Csak kiteríted a pólyát, ami olyan lesz, mint egy négyzet alakú takaró. Ez után pedig helyezd rá a babát úgy, hogy a feje az egyik sarkára feküdjön. A következő, egyben utolsó lépés az anyag ráhajtása két oldalt, illetve az alsó részen.

A Sleepee Wrap pólyák 100%-ban bőrbarát/bababarát anyagból készülnek. Rendkívül puhák és melegek, így nagyon kellemes érzést adnak a babáknak, akik ezáltal sokkal pihentetőbben és nyugodtabban alszanak. Ez a fajta pólya akár takaróként is használható!

Összességében a a pólya használata nagymértékben hozzájárul a baba minőségi pihenéséhez és biztonságához. Nem csak alvás szempontjából tökéletes megoldás, de a baba helyes tartásához is nagyban hozzájárul ez a szuper kiegészítő.

Prémium Sleepee pólyáinkat ide kattintva találod meg!


Nézz szét többi babakiegészítőink között is !:)